Juridische Informatie

Findcircles.nl streeft ernaar om alle informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Wij raden onze gebruikers ten zeerste aan om onafhankelijk professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de informatie op deze website.

Findcircles.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Wij zijn niet verplicht om de informatie op deze website up-to-date te houden en zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd door Findcircles.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

Door het gebruik van deze website ga je akkoord met deze disclaimer en stem je ermee in dat je op eigen risico gebruik maakt van de informatie op deze website.