FindCircles wordt gerund door enkele jonge, enthousiaste schrijvers. Met een grote interesse voor het internet en alles wat daarop te ontdekken valt, is ons team aan de slag gegaan met dit unieke project.

Nederland kon namelijk wel wat informatie over bloggen en vloggen gebruiken, en ook de kwaliteit van de websites in ons land liet nogal eens te wensen over, zo dachten wij. Vanuit dit idee hebben we onze visie op papier gezet. Met FindCircles als spetterend resultaat.

 

Onze Visie

De visie achter FindCircles is vrij gemakkelijk en beknopt samen te vatten. We willen het Nederlandstalige volk namelijk informeren over alles wat te maken heeft met het maken van een eigen blog of website, of het starten van een persoonlijke videoblog op YouTube.

In een wereld die steeds vaker digitaal georiënteerd is, is het open en vrij verschaffen van kennis omtrend het maken van een eigen plekje op het web steeds belangrijker geworden. Oude systemen waarin we jarenlang een saaie baan hebben zijn voorbij, lang leve de digitale entrepreneur.

Een wereld die steeds digitaler wordt hunkert naar een open kennisbron, en dat is exact de behoefte waarin wij met FindCircles in zijn gesprongen. Het geven van adviezen en tips voor deze digitale wereld zit in ons DNA, en dat dragen we dan ook uit in onze grote database aan informatieve artikelen.

 

De Harde Kern (Ons Team)

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste schrijvers. Wanneer je zelf een vlotte pen hebt en het leuk vind om vrijwillig een aantal artikelen te schrijven, dan ben je van harte welkom om je creatieve skills bij ons te ontplooien. Misschien staat het leuk op je CV!

Vind je het nou leuk om een keer voor ons te schrijven, stuur dan even een berichtje via ons contactformulier. Vertel er even bij waarover je zou willen schrijven, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Hopelijk kunnen we je dan verwelkomen in ons team. Over ons team gesproken, dit is de harde kern:

 

Menno Wagenmakers

Menno Wagenmakers (1991): Enthousiaste oprichter van deze website en hardcore content creator. Een grote passie voor alles waar een draadje aan zit, heeft Menno vele jaren later doen eindigen bij dit ‘geinige projectje’. Natuurlijk niet zonder zijn crew (zie hieronder).

Menno is inmiddels druk bezig af te studeren aan de Hogeschool in onze mooie hoofdstad, waar hij al enige tijd iets ‘tofs’ doet met, je raad het natuurlijk al, media en journalistiek.

Naast schrijven houdt Menno ook ontzettend van reizen, voetballen en met studievrienden een ouderwets potje Stef Stuntpiloot doen.

 

 

Mirjam HermsenMirjam Hermsen (1987): De vrouwelijke motor van de website. Naast het managen van het team en het plannen van de artikelen is zij ook regelmatig te vinden achter het toetsenbord.

Deze powervrouw is een hardcore freelancer met een indrukwekkende geschiedenis in de wereld van het online schrijven en managen.

Naast FindCircles is Mirjam onder meer druk met cocktails sippen op een Spaans strand, paardrijden en iets met kleurige zelfgemaakte wollen sjaals breien, toch Mir? 😉

 

 

Chris SchouwenaarChris Schouwenaar (1993): De man met de passie voor het vak. Altijd enthousiast over nieuwe onderwerpen voor artikelen, en maakt graag semi-irritante grapjes in de teamvergaderingen.

Chris weet als geen ander hoe het is om content te creëren. Hij is altijd in de weer met álweer een nieuwe camera, althans wanneer hij niet achter het toetsenbord zit om erover te schrijven.

Technische kennis is Chris wel toevertrouwd. Daarom doet hij ook veel reviews voor FindCircles. Naast zijn hobby als fotograaf eet Chris graag ijsjes van Ben & Jerry’s, of zit hij weer eens levenloos Fifa te spelen.